14 Ağustos 2012

Dizi Fantezileri


            “Türk aile yapısına aykırı ve gençlerin gelişimini olumsuz etkileyici” yazılar yazmaktan insanlar men edilmelidir. Bilinçaltlarında yatan –ki doğrusu bilinç dışıdır, bilincin altı üstü yoktur- sapkınlıklarını, düşlerini diğer insanlarla paylaşan bu zatlar, toplumumuzda asla (!) gerçekleşmeyen olayları varmış gibi göstererek insanları suça teşvik etmektedirler. Bu yapımlar yüzünden tertemiz olan zihinlerimiz yalnızca bir noktaya saplanıp kalmakta, bizi tahrik etmektedir. İnsanların var olan ahlaksızlıkları gösterme çabası içinde olan bu yazarlar derhal engellenmeli, acı dolu olaylar eskisi gibi bastırılmalı, yok sayılmalı ve sağlıksız, konuşamayan, acısını haykıramayan kuşaklar yetiştirilmesi suretiyle baskı ve korkunun egemenliği sürdürülmelidir…
            Varılacak başka sonuç yok. İnsanlar uyutulmaya çalışılıyor. Hamile hayvanların karnından yarı insan yarı hayvan bir yaratık çıktığında “Bak sen şu Allah’ın işine” diyoruz. Allah’ın işi mi yoksa insan işi mi sorgulamak ayıp, günah. Ensest ilişkiye zorlanan kızlar, oğlanlar. Saçı görünen kadından tahrik olan, dar pantolon giyen kadına baktı diye erekte olan erkekler. 14 yaşında kızla birlikte olabilmek için kızın annesini satın alan 70 yaşında adamlar. Sokak ortasında, tek suçu yürümek olan genç kızlara, kadınlara, annelere, eşlere laf atan müsveddeler. 2 aylık bebeğe bile tecavüz edebilen zavallılar. Bunlar bizim ülkemizde yok elbette. Olmayan şeyleri bir yerlerinden uydurup yazıyor insanlar. Böylece bizim el değmemiş zihinlerimizde bir parıltı oluşuyor acaba nasıl olur diye. Bizi suça teşvik ediyor bu yazarlar canım! Halbuki ortalık güllük gülistanlık. O yüzden daha ergen bile olamadan evlendiriliyor kızlar hâlâ. Aman Allah muhafaza, memeleri çıkınca ahlaksız kadın oluverir ya da erkekleri baştan çıkartır. Dişi köpek kuyruk sallamayınca erkek köpek peşinden niye gitsin?  
            Evet, dişi köpek kuyruk sallamayınca erkek köpek peşinden gitmez. Bu cümle olsa olsa erkeklerin çiftleşme fantezilerinin bir ürünüdür. Bu zihniyete sahip kişilerin yaptığı fiiller sevişme kategorisine bile giremez. Sevişme kelimesinin içinde sevme eylemi var bir kere. Onu bilmeyen adam iki kişi olarak sevebilmeyi nasıl anlasın? O sadece örtmeye çalışsın kafamızın içini. Onu örtemediğini görünce de “Bari dışını örteyim” diyerek kapatmaya çalışsın beynin ışıklarını. Ne keratinmiş bizdeki yahu dağ gibi adamları oldukları yerden sarsacak kadar. Cinsel ihtiyaçlarını giderebilmek için imam nikahı kıydırıp Allah’ı kandırmaya çalışanlar mı istersiniz, kızlık zarını diktirenleri mi? Hepsi o yazar bozuntuları yüzünden. Asla böyle şeyler olmaz benim memleketimde. Melatonin yani büyüme hormonu 23:00-05:00 saatleri arasında salgılanır. Aman biz çocuklarımızı 21:30'da yataklarına gönderelim ki daha çok uyusunlar, daha az düşünsünler. Erken uyumanın büyümek için gerekli olduğunu söyleyelim ama hormonun salgılanma saati 23:00 olsun. Ne de olsa bu onların iyilikleri için. 21:30'dan sonra da çocuklar asla görmesin annelerine tecavüz eden babalarını bu sayede. Uyusunlar yeter ki, büyüsünler böyle bir toplumun, böyle bir anlayışın içinde, susarak. Her erkeğin bilgisayarında, dolabında porno filmler olsun ve sevişmeyi gördüklerini zorla uygulama olarak anlasınlar. Nasıl olsa kadınlara orgazm yasak. Zevk almak yalnızca erkeklere özgü olmalı. Ama siz tecavüze uğrayan bir kadını yazarsanız haksızlık etmiş olursunuz çünkü zaten olması gereken bu. Gençleri aksinin olabileceğine dair uyandırırsanız, yatırmazsanız 21:30'da, neler neler gelir başımıza.
            Ben bu insan görünümüne bürünmüş, ezilmişliklerini başlarına taç yapmış zatlara akıl, fikir ve vicdan diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder